Home » Vaargebieden & Cruises » Riviercruises met zorg 2020 » Waal Cruise 5 dagen 2020

Vaarschema    Nijmegen - Rotterdam - Arnhem 

Boekingsnummer 2020-...                                                           

 
5 Daagse Riviercruise met de MS-Viola door Nederland..
 
5 dagen aan boord van de MS-Viola is al een genot op zich. Het prachtige afwisselende landschap onderweg maakt het nog beter! Tel daar de prachtige dorpjes en steden bij en uw reis kan niet meer stuk.
 
 
 
1 ste dag  -  Dinsdag

Mogelijkheid voor dialyse in Nijmegen *   

Inscheping in Nijmegen. Deze dag kan er vanaf 12 uur worden ingescheept en kunt u gelijk gebruik maken van de uitgebreide lunch. 's-middags kunt u (optioneel) kennis maken met de oudste stad van Nederland. Onder begeleiding van een ervaren gids leert u alles over Nijmegen. 's-avonds geniet u van een heerlijk 3 gangen diner en animatie in de Panorama zaal. 

   

2 de dag  -  Woensdag
Na een heerlijk ontbijt vertrekken wij rond de klok van 10 vanuit Nijmegen, via het land van Maas en Waal,  naar Gorinchem waar we later op de middag zullen arriveren. Gorinchem is een oude vestingplaats en was vroeger een belangrijk deel van de Hollandse Waterlinie.
 
3 de dag -  Donderdag

Mogelijkheid tot dialyse *

Wij verlaten Gorinchem al vroeg en zetten koers naar de grootste havenstad van de wereld - Rotterdam. Aankomst in Rotterdam staat voor ca. 10.30 uur. Wij hebben verschillende leuke activiteiten voor u in petto.

 

 
4 de dag -  Vrijdag

Mogelijkheid voor dialyse.*

s-Morgens om 9 uur worden de ankers gelicht en varen wij de mooie route van Rotterdam naar Arnhem waar wij rond 16.00 uur zullen arriveren.   Op de Rijn kade kunt u een terrasje pakken bij het gezellige Rijn-mozaiek. Onder het genot van een glaasje wij kunt u heerlijk genieten van de avondzon.

 

 
5 de dag -  Zaterdag
Dit is helaas al weer de laatste dag van deze heerlijke riviercruise dwars door Nederland. Na het uitgebreide ontbijtbuffet is het ontschepen in Arnhem en nemen wij afscheid van u.  Wij begroeten u graag nog een keer op de MS-Viola of een van onze andere vakanties
 

 

 
 

Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland vanaf het water ontdekt !

 

Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

 


* Dialyse-patiënten dienen vooraf bij boeking aan te geven welke dagen zijn dialyse nodig hebben.


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

De Specialist in aangepaste reizen !