Home » Vaargebieden & Cruises » Alle aangepaste cruises 2019 » Ja, ik wil mee met de MS-Viola

Wij verwelkomen u van harte ....                                                                

 

MS-Viola zet dé nieuwe standaard voor aangepaste riviercruises.

Met onze riviercruises vaart u over de grootste Europese rivieren.

 

Ons team bestaande uit enthousiaste en vooral deskundige cruise specialisten heeft niet stil gezeten! Wij hebben verschillende fantastische aangepaste riviercruises voor u samengesteld in zowel Nederland, België en Duitsland. Bij het nieuwste aangepaste vakantieschip is alles tot in de puntjes geregeld zodat u zorgeloos op stap kunt. Zo geniet u van een heerlijke week op het water waarbij de verrassingen worden beperkt tot alleen de aangename!

Selecteer hieronder uw riviercruise

 


Onvergetelijke Riviercruise Duitsland 

Boekingsnummer 2019-Rijn

7- Daagse reis  

 

Vertrekdatum:  nader te bepalen.

Welkom aan boord van de MS-Viola voor een onvergetelijke reis over de Rijn. Het stroomgebied van de Rijn is bij uitstek geschikt voor een heerlijke rivier-cruise. Uw rivier-cruise begint en eindigt in Bonn.

 

Wij varen o.a. over het mooiste gedeelte van de Rijn "De Romantische Rijn". Langs de wereldberoemde Loreley en de vele adembenemende panorama's. 

 

Al varend geniet u van de continu wisselde uitzichten en de uitstekende verzorging aan boord. Een veelzijdige cruise waarbij u de Rijn vanaf het water ontdekt!


Onvergetelijke Riviercruise Nederland  

Boekingsnummer 2019-Waal

7- Daagse reis  

 

Vertrekdatum:  nader te bepalen

Welkom aan boord van de MS-Viola voor een onvergetelijke reis over o.a. de Rivier de Waal. Het stroomgebied van de Waal is bij uitstek geschikt voor een heerlijke rivier-cruise. Uw rivier-cruise begint en eindigt in Bonn.

 

Hoogtepunt is o.a. ons bezoek aan de oudste stad van Nederland. Naast Nijmegen doen we ook o.a. Gorinchem en Rotterdam aan. Met verschillende excursies*  is dit een werkelijk complete riviercruise. .

 

Al varend geniet u van de continu wisselde uitzichten en de uitstekende verzorging aan boord. Een veelzijdige cruise waarbij u de Rijn vanaf het water ontdekt!


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

De Specialist in aangepaste reizen !