Home » DOE EEN WENS

DOE EEN WENS

 

De MS-Viola is het nieuwste aangepaste vakantieschip. Het schip dat voorheen bekendheid genoot als de "Henry-Dunant", het Rode Kruisschip, is na een zeer ingrijpende verbouwing weer klaar voor de toekomst! 

 

Het schip heeft recentelijk een nieuwe naam gekregen, MS-Viola, echter de oorspronkelijke doelstelling van het oude Rode Kruisschip is gebleven, namelijk zich in te zetten voor de zwakkere uit onze samenleving en mensen die bijzondere aandacht verdienen. 

 

Als een gast zegt “Bedankt voor de fantastische riviercruise, we hebben enorm genoten.”, dan is het voor ons een geslaagde cruise. Daar doen wij het allemaal voor!  Ondanks het feit dat wij onze vaarvakanties tegen kostprijs aanbieden, realiseren wij ons dat er toch nog mensen zijn die heel graag mee zouden willen varen maar om verschillende reden hun droomcruise niet rond krijgen.

 

Hiervoor hebben wij MS-Viola DOE EEN WENS in het leven geroepen.  

 

Wij geloven namelijk dat wensen levens kunnen veranderen. Kent u iemand die in gevecht is met een levensbedreigende ziekte? Meld hem/haar dan zo snel mogelijk met onderstaand formulier aan. Uit alle aanmeldingen selecteren wij 2 personen die GRATIS volledig verzorgt een 7-Daagse droomcruise over de Romantische Rijn zullen maken. Een onvergetelijke herinnering en kracht om verder te gaan!

 


Niet iedereen komt in aanmerking voor een wensvervulling. Een persoon moet in ieder geval aan een aantal basiscriteria voldoen.

 

Basiscriteria

  • De persoon heeft een beperking en/of ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.*
  • De persoon woont of verblijft in Nederland of België.
  • Er zijn geen leeftijdbeperinkingen.
  • De persoon heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij MS-Viola DOE EEN WENS.

 

* Onder ernstig, soms zelfs levensbedreigend verstaan wij: Een ziekte die leidt of kan leiden tot een beperking van de levensverwachting.

 

Levensbedreigend = niet per se terminaal

Soms denken mensen dat een persoon echt terminaal ziek moet zijn om aan MS-Viola DOE EEN WENS mee te mogen doen. Dat is niet zo. Met levensbedreigend bedoelen we een ziekte die (mogelijk) leidt tot een beperking van de levensverwachting. Een persoon met kanker, CF en Duchenne komt altijd in aanmerking.

 

Wie kan een aanmelding doen?

 

In principe mag iedereen een aanmelding doen. Ouders, verzorgers, familie, kinderen, kleinkinderen, vrienden, artsen, leraren. collega's etc....

 


AANMELDINGSFORMULIER  

MS-Viola DOE EEN WENS

 

 

MS-Viola DOE EEN WENS legt gegevens vast ter verwerking van de aanmelding. Ook kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit aangeven bij MS-Viola DOE EEN WENS  wens@ms-viola.nl

 

MS-Viola DOE EEN WENS is een initiatief van:

MS-Viola en Rodi Media


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !