Home » Contact » Wie zijn wij

Wie zijn wij.

 

Mogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Speciaal Reizen - dé agent voor Nederland en België voor aangepaste riviercruises met de MS Viola.

 

Het Comfort van Speciaal-Cruises.

 

Het organiseren en begeleiden van een aangepaste riviercruise met een écht vakantieschip is echt een vak apart! Daar komt meer bij kijken dan menigeen denkt. Ons team cruise specialisten heeft de expertise om dit tot in de puntjes te verzorgen. Daarbij staat service, kwaliteit en persoonlijk contact altijd voorop. Wij houden van een informele sfeer en willen onze gasten vaak persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij ondersteunen en adviseren vanaf de boeking tot aan het vertrek naar huis en u kunt met een gerust hart op reis gaan!

 

Speciaal-Reizen een reisorganisatie die aangepaste reizen in alle facetten en in eigen beheer kan aanbieden tegen de beste prijzen!

 

Bij ons is iedereen welkom ! 

 

 

Bij ons is iedereen welkom, we stellen immers de rivier cruise samen naar wens en mogelijkheden. Een Rivier Cruise op maat noemen wij dat. 

Dit alles omdat wij graag tevreden gasten zien. Wij hopen van harte u ook snel op een van onze riviercruises te mogen verwelkomen.

 

 

 

Mooie reizen ontstaan immers door aandacht en vakmanschap en dat is onze kracht.

 


Speciaal Cruises  is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !